Закључци 2023. година

 1. Animal Commerce од 19.10.2023.
 2. Jaffa фабрика бисквита од 29.09.2023
 3. Бајчетић Ненад од 14.09.2023
 4. Тигањ Мирсад од 17.08.2023
 5. Воркапић Небојша и Десанка од 13.07.2023
 6. Воркапић Небојша и Десанка од 13.07.2023
 7. GO SHOP Retail Park White од 28.06.2023.
 8. Санковић Дејан од 02.06.2023
 9. Севеплант од 26.05.2023
 10. Победа плус млин од 15.05.2023
 11. Кочиш Александар од 04.05.2023.
 12. Општина Кула од 30.03.2023.
 13. Агро МВ од 22.03.2023.
 14. Cole Export од 17.03.2023.
 15. Филиповић Мићо од 26.01.2023.

Закључци 2022. година

 1. Епархија Св Николаја од 06.12.2022.
 2. Мали аграр од 01.12.2022.
 3. Арваји Александар од 28.11.2022.
 4. Епархија Св Николаја од 24.11.2022.
 5. Нађ Михајло и Марија од 18.11.2022.
 6. Симуновић Душан од 21.10.2022.
 7. ЈП Србијагас од 05.09.2022.
 8. Победа плус млин од 02.09,2022.
 9. Пејановић Миленко и Гордана од 25.08.2022.
 10. Пелапо плус од 22.08.2022.
 11. “Д-Л АГРАР“ од 05.08.2022.
 12. Миросављев Добрила од 08.07.2022.
 13. Адамовић Александар од 27.06.2022.
 14. Шпоња Јулијана од 10.06.2022.
 15. Фа Михајло и Марија од 09.06.2022.
 16. Општина Кула од 05.04.2022.
 17. Едуфарм од 21.03.2022.
 18. Малацко Далибор од 04.03.2022.
 19. Епархија Св Николаја Руски Крстур од 22.02.2022.
 20. ЗЗ “АГРО ПЕЂА“ од 22.02.2022.
 21. Шпоња Јулијана од 17.02.2022.
 22. Економско трговинска школа од 10.02.2022.
 23. Манојлов Марија од 04.02.2022.
 24. Радмановић Немања и Радомир Џомба од 02.02.2022.

Закључци 2021. година

 1. Марковић Илија од 20.12.2021.
 2. Пешко Сава од 20.12.2021.
 3. Еделински доо од 16.12.2021.
 4. Пешко Сава од 08.12.2021.
 5. СТШ “Михајло Пупин“ од 25.11.2021
 6. Јакша Клара од 15.11.2021
 7. Радоњић Ново од 15.11.2021
 8. Еделински доо од 25.10.2021.
 9. Општина Кула од 20.10.2021.
 10. Орос Жељко и Андреа од 06.10.2021.
 11. Мали аграр доо од 06.10.2021.
 12. Ново плус од 01.10.2021.
 13. Confort Style од 30.09.2021.
 14. СПЦ Црвенка од 22.09.2021.
 15. ЈКП Радник Сивац од 23.09.2021.
 16. Били Андрија од 22.09.2021.
 17. Мањо доо од 14.09.2021.
 18. Гомилановић Славка од 20.08.2021.
 19. Радоњић Ново и Јелена од 21.06.2021
 20. Раичевић Чедомир од 15.06.2021
 21. Jaffa од 14.06.2021
 22. Калић Јован од 01.06.2021.
 23. Општина Кула од 14.06.2021
 24. Севеплант доо од 16.04.2021.
 25. Арваји Александар и Светлана од 08.04.2021.
 26. Арваји Александар и Светлана од 09.03.2021.
 27. Мркић Милисав и Јелена од 24.02.2021.
 28. Рађевић Илија и Соња од 12.02.2021.
 29. Едуфарм доо од 09.02.2021.
 30. Иванић Бранислав од 02.02.2021.
 31. Жакић Миланко од 27.01.2021.
 32. Иванић Бранислава од 22.01.2021.
 33. РИТ доо од 15.01.2020.

 

Закључци 2020. година

 1. ФШ Црвенка од 22.12.2020.
 2. Animal Commerc Doo од 16.12.2020.
 3. Углик Дамир и Чила од 25.11.2020.
 4. Гас поинт доо од 21.10.2020.
 5. Цијан Борис и Ергарац Десанка од 16.10.2020.
 6. СПЦ општина црвеначка од 16.10.2020.
 7. Поповић Миодраг од 14.10.2020.
 8. Тиркајла Михајло од 13.10.2020.
 9. Сеоско туристичко домаћинство од 02.10.2020.
 10. Макаји Јулијан и Славка од 30.09.2020.
 11. Жито медиа доо од 29.09.2020.
 12. Аквизитум доо од 15.09.2020.
 13. Тиркајла Михајло од 15.09.2020.
 14. Жито медиа од 20.08.2020.
 15. Мркаић Жељко од 16.07.2020.
 16. Стојков Миле од 26.06.2020.
 17. Еуроауто доо од 02.04.2020.
 18. Мипеал ОЗЗ од 24.03.2020.
 19. Вучуревић Веснa из Новог Сада од 20.02.2020.
 20. Орос Жељко и Андреа, Руски Крстур од 21.02.2020.

Закључци 2019. година

 1. „Ново плус“ доо од 05.08.2019.
 2. AL Rawafed Србија од 08.07.2019.
 3. Медић Слободанка од 06.06.2019.
 4. Слепчев Милутин од 29.05.2019.
 5. Еуроин доо од 05.04.2019.
 6. Ружичић Јован од 29.03.2019.
 7. Терминг доо од 26.03.2019.
 8. Станковић Милош од 07.03.2019.
 9. Медић Слободанка од 05.03.2018.

Закључци 2018. година

 1. Едуфарм доо од 26.12.2018.
 2. Al Rawafed Srbija doo од 23.11.2018.
 3. АП Војводина од 25.10.2018.
 4. Мајсторовић Слободан од 25.10.2018.
 5. Слепчев Милутин од 11.10.2018.
 6. Јаффа доо од 01.10.2018.
 7. Стипић Никола од 06.09.2018.
 8. Перуничић Зоран од 23.08.2018.
 9. Чизмар Дориан од 22.08.2018.
 10. Inter truck doo од 03.08.2018.
 11. Трифуновић Милена од 26.07.2018.
 12. Бајић Слађана од 24.07.2018.
 13. Al Rawafed Србија д.о.о. од 06.07.2018.
 14. Puškaš Ferenc od 06.07.2018.
 15. Пеле Младен од 19.06.2018.
 16. Остојић Вања од 17.05.2018.
 17. Апро Арнолд и Габријела од 15.05.2018. 
 18. Нинчетовић Добривоје од 14.05.2018.
 19. Жекић Драгана од 14.05.2018.
 20. Едуфарм доо од 10.05.2018.
 21. Гајић Снежана од 04.05.2018.
 22. Агрохома ПТД од 25.04.2018.
 23. ОЗЗ Мипеал од 19.04.2018.
 24. Ковачевић Синиша од 13.04.2018.
 25. ФШ Црвенка од 16.03.2018.
 26. ЈКП Радник од 22.02.2018.
 27. Стојаков Милан од 02.02.2018.
 28. Новаковић Максим од 17.01.2018.
 29. Поповић Миодраг од 16.01.2018.
 30. Поповић Миодраг од 04.01.2018.

Закључци 2017. година

 1. Поповић Миодраг од 26.12.2017.
 2. Шербеџија Бошко од 21.12.2017.
 3. Општина Кула од 05.12.2017.
 4. Општина Кула од 16.11.2017.
 5. Општина Кула, постројење за воду у Р. Крстуру, од 25.10.2017. 
 6. Еуроин доо од 25.10.2017. год
 7. Гомилановић Славко од 13.10.2017.
 8. Прекајац Тихомир од 04.10.2017.
 9. Јованова Ирина од 22.09.2017.
 10. Јованова Ирина од 13.09.2017.
 11. Вујовић Југослав и синови доо од 29.08.2017.
 12. Николић Драган од 02.08.2017.
 13. Севеплант доо од 28.07.2017.
 14. Вучуровић Весна од 12.07.2017.
 15. Екстра ауто транспорт д.о.о од 11.07.2017.
 16. ПГ Шибалија Драган од 11.07.2017.
 17. Per agro doo od 06.07.2017.
 18. ФШ Црвенка АД од 03.07.2017.
 19. ФШ Црвенка АД од 20.06.2017.
 20. Вучуревић Весна од 05.06.2017.
 21. Тепавац Стево из Куле од 15.06.2017. године
 22. Јуарбис д.о.о. из Руског Крстура од 15.06.2017. године
 23. Катона Јанко из Руског Крстура од 12.06.2017. године
 24. Општина Кула од 29.05.2017.
 25. Крин Драгица Тепавац од 08.05.2017.
 26. Бобар Бешка доо од 09.05.2017.
 27. Ковачевић Никола од 20.04.2017.
 28. Мипеал ЗЗ Сивац од 19.04.2017.
 29. Al Rawafed Србија доо од 19.04.2017.
 30. Мандић Марија од 18.04.2017.
 31. Жекић Дуња од 12.04.2017.
 32. Ковачевић Никола од 10.04.2017.
 33. Пастернак Јанко од 30.03.2017.
 34. Петељ Славко и Данијела од 24.03.2017.
 35. Бођанец Игор од 16.03.2017.
 36. Татић Предраг од 28.02.2017.

Закључци 2016. година

 1. Jaffa doo од 24.11.2016.
 2. Општина Кула од 23.11.2016.
 3. Весна Тодоровић-Миликић од 21.11.2016.
 4. Пуповац Илија од 21.11.2016.
 5. Општина Кула од 18.11.2016.
 6. Општина Кула од 09.11.2016.
 7. Благојевић Зоран од 21.10.2016.
 8. Ekstra auto transport doo od 13.10.2016.
 9. Адамовић Анико од 03.10.2016.
 10. Телеком Србија АД од 13.09.2016.
 11. Фиштеш Шандор од 23.08.2016. год.
 12. АЛ Раwафед Србија од 17.08.2016. год.
 13. АБФ Инвестмент од 27.07.2016. год.
 14. Живковић Игор од 19.07.2016. год.
 15. Лукић Страхиња од 18.07.2016. год.
 16. AL Rawafed Србија АД од 08.07.2016. год.
 17. Цомфорт ЗТР Руски Крстур од 06.07.2016. год.
 18. Агрохома доо Руски Крстур од 01.07.2016. год.
 19. Виола Јован из Врбаса од 21.06.2016. год.